خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی خواص بادمجان

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,خواص گیاهان,خواص بادمجان تازه,ضررهای بادمجان

خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی خواص بادمجان

بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیتهای حاصل از خوردن قارچهای سمی است. خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می‌کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می‌دارد. بادمجان برطرف کننده یبوست است. برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است. جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است. بادمجان مقوی معده است. آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می‌شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می‌کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.

خواص غذایی و دارویی بادمجان ،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

  درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,

خواص غذایی و دارویی بادمجان

بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد . تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان کردند و آنرا بنام کدوی گینه ای مینامیدند .

نحوه استفاده : به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.

خواص : بادمجان Eggplant

نام علمی : Solanum Melongena

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,

خواص داروئی بادمجان

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی‌بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می‌باشد.

بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهایی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می‌شود.
بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
بادمجان را می‌توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
دانه بادمجان ایجاد یبوست می‌‌کند.
ریشه بادمجان و شاخه‌های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می‌توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیتهای حاصل از خوردن قارچهای سمی است.
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می‌کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می‌دارد.
بادمجان برطرف کننده یبوست است.
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است.
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است.
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می‌شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می‌کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,

اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد.
از بادمجان می‌توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد به مقدار نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه‌ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید.
بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد. بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می‌باشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,

طرز استفاده
بادمجان دارای آلکالوئیدی به نام سولانین Solanine می‌باشد که ممکن است در معده‌های ضعیف ایجاد آلرژی و مسمومیت کند. بنابراین برای طبخ بادمجان باید ابتدا این ماده را از بادمجان خارج کرد و بهترین طرز پخت است که خانهای ایرانی درست می‌کنند. یعنی بادمجان را باید پوست کند و سپس ورقه ورقه نمود و لابلای آنرا نمک پاشید تا آب آن که زرد رنگ و محتوی سولانین است خارج شود، سپس آنرا فشار داده و پخت. البته بهترین طریقه پخت بادمجان آب پز کردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده‌های ضعیف مناسب نیست.

درمان زگیل بادمجان,خواص صیفی جات,فواید بادمجان,معالجه زگیل,خوردن و خواص بادمجان و فواید دارویی  ,نحوه پخت بادمجان,خواص داروئی بامجان,فوائد بادمجان,خواص بادمجان,خواص مواد غذایی,خواص و مضرات بادمجان,

مضرات
بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی که بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آنها را تشدید می‌کند. اینگونه اشخاص اگر می‌خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

خواص داروئی و خواص بادام کوهی یا الوک الوک

آشنایی با خواص آویشن یک گیاه دارویی خواص آویشن

پر خوری های ایام‌عید ایمنی بدن

چندین علت ریزش مو در خانم ها تقوبت مو

معرفی باورهای غلط درباره شامپو شامپو

آسیب به موی سر با رنگ و مش کردن ارایش مو

علت های پزشکی ریزش مو در زنان دلایل ریزش مو

معرفی گیاه بومادران همراه با خواص آن خواص گیاه بومادران

مریم گلی همراه با آشنایی با آن خواص مریم گلی

درمان گلو درد با این داروهای گیاهی گیاهان دارویی گلو درد