نکته های مهم راجع به چند خوراکی خوراکی

چاشنی,روغن,خوراکی,کچاپ,سس,چرب,فلفل نمکی,بطری,کره منجمد,شربت,مربا,نکته های مهم راجع به چند خوراکی ,مایعات چسبناک,عسل,کره,نکته های مهم راجع به چند خوراکی

نکته های مهم راجع به چند خوراکی خوراکی

●کره‌ منجمد  ▪ قالب‌ کره‌ را رنده‌ کنید.رنده‌ کردن‌ کره‌ای‌ که‌سخت‌ منجمد شده‌ به‌ سرعت‌ آن‌ را نرم‌ می‌کند. ▪ اگر می‌خواهید کره‌ شما بیش‌ از حد نرم‌ شود به‌طوری‌ که‌ بتوانید آن‌ را روی‌ نان‌ وغیره‌ بمالید،یک‌ لحظه‌ ماهی‌تابه‌ کوچکی‌ را که‌ قبلا روی‌ آتش‌گرم‌ کرده‌اید وارونه‌ روی‌ ظرف‌ کره‌ بگذارید به‌زودی‌ کره‌ را نرم‌ خواهد کرد. ولی‌ اگر عجله‌ندارید و مایلید کره‌ شما به‌ طور طبیعی‌ نرم‌ شودساعتی‌ قبل‌ از مصرف‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ سازیدو بگذارید تا خود به‌ خود نرم‌ شود.

چاشنی,روغن,خوراکی,کچاپ,سس,چرب,فلفل نمکی,بطری,کره منجمد,شربت,مربا,

● پیمانه‌ مایعات‌ چسبناک‌ 
اگر می‌خواهید مایعات‌ چسبناک‌ را نظیر عسل‌، مرباوانواع‌ شربت‌ها پیمانه‌ کنید، قبلا فنجان‌اندازه‌گیری‌ را با روغن‌ خوراکی‌ چرب‌ کنید و درآب‌ داغ‌، آب‌ بکشید به‌ این‌ ترتیب‌، مایعات‌چسبناک‌ به‌ بدنه‌ داخل‌ فنجان‌ نخواهند چسبید واندازه‌گیری‌ شما دقیق‌ انجام‌ خواهد شد.

● فلفل‌ نمکی‌ 
از آن‌ جا که‌ در بیشتر غذاها از نمک‌ و فلفل‌، هر دواستفاده‌ می‌شود بهتر است‌ یک‌ نمکدان‌ بزرگ‌انتخاب‌ کرده‌، نمک‌ و فلفل‌ را با هم‌ مخلوط کرده‌ وداخل‌ آن‌ بریزید. برای‌ به‌ دست‌ آوردن‌ یک‌ترکیب‌ مطلوب‌، بهتر است‌ سه‌ چهارم‌ نمک‌ و یک‌چهارم‌ فلفل‌ را با یکدیگر مخلوط کنید.

● خارج‌ کردن‌ (کچاپ‌) از بطری‌ 
گاهی‌ انواع‌ سس‌ها و خوراکی‌هایی‌ که‌ به‌ عنوان‌چاشنی‌ به‌ کار می‌روند و معمولا در درون‌ بطری‌ به‌فروش‌ می‌رسد، سفت‌ می‌شود، به‌ طوری‌ که‌ ازدهانه‌ بطری‌ بیرون‌ نمی‌ریزد. آسان‌ترین‌ راه‌برای‌ حل‌ این‌ مشکل‌ آن‌ است‌ که‌ یک‌ نی‌مخصوص‌ نوشیدن‌ نوشابه‌ یا آب‌ را به‌ داخل‌ بطری‌فرو برده‌ تا انتها فشار دهید، سپس‌ آن‌ را بیرون‌بکشید .هوای‌ کافی‌ که‌ به‌ این‌ ترتیب‌ وارد بطری‌می‌گردد، باعث‌ می‌شود که‌ محتویات‌ بطری‌ به‌راحتی‌ از آن‌ بیرون‌ بریزد. 

●کره‌ منجمد 
▪ قالب‌ کره‌ را رنده‌ کنید.رنده‌ کردن‌ کره‌ای‌ که‌سخت‌ منجمد شده‌ به‌ سرعت‌ آن‌ را نرم‌ می‌کند.
▪ اگر می‌خواهید کره‌ شما بیش‌ از حد نرم‌ شود به‌طوری‌ که‌ بتوانید آن‌ را روی‌ نان‌ وغیره‌ بمالید،یک‌ لحظه‌ ماهی‌تابه‌ کوچکی‌ را که‌ قبلا روی‌ آتش‌گرم‌ کرده‌اید وارونه‌ روی‌ ظرف‌ کره‌ بگذارید به‌زودی‌ کره‌ را نرم‌ خواهد کرد. ولی‌ اگر عجله‌ندارید و مایلید کره‌ شما به‌ طور طبیعی‌ نرم‌ شودساعتی‌ قبل‌ از مصرف‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ سازیدو بگذارید تا خود به‌ خود نرم‌ شود.

● نرم‌ کردن‌ کره‌ 
هیچ‌ گاه‌ سعی‌ نکنید کره‌ای‌ را که‌ از فریزر درآورده‌اید به‌ وسیله‌ یک‌ کارد تیز از وسط به‌ دو نیم‌کنید. این‌ کار، به‌ ویژه‌ وقتی‌ قالب‌ کره‌ را در دست‌خود گرفته‌اید، بسیار خطرناک‌ است‌ زیرا ناگزیربرای‌ انجام‌ این‌ کار باید از زوربازوی‌ خوداستفاده‌ کنید و با تمام‌ قوا به‌ کره‌ فشار آوریدوهمین‌ تلاش‌ شما باعث‌ می‌شود که‌ ناگهان‌ کاردتیز از قالب‌ کره‌ گذشته‌ و دست‌ شما را ببرد.بنابراین‌ برای‌ نرم‌ کردن‌ و بریدن‌

گردآوری: جوانی ها

 نکته های مهم راجع به چند خوراکی,کرهعکره منجمد,سس,چاشنی,کچاپ,شربت,مربا,عسل,روغن,بطری,چرب,فلفل نمکی,خوراکی,مایعات چسبناک

مطالب بیشتر از سایت ما

مشکلات ناشی از یائسگی جوش صورت

چند خوراکی مفید برای سرما خوردگی سرما

ترشی کبد را چرب می کند؟! ترشی

اختلالات جسمی و روانی دوران قاعدگی نشانه های جسمی

معجزات نوشیدنی معجزات نوشیدنی

هر آنچه که باید در مورد فیبروم بدانید فیبروم

یبوست را ریشه کن کنید؟! طب سنتی

با خیار خود را درمان کنید! کاهش وزن

دندان خود را سفید نگه دارید؟ دندان

سرخ کردن با روغن زیتون مناسب است؟ بخار پز