آشنایی کامل با خواص پونه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
خواص پونه aligncenter wp-image-36627 size-full" title="آشنایی کامل با خواص پونه ,سیاه سرفه,انواع میوه ها,فنجان,خواص حبوبات,خواص سبزیجات,آسم,خواص مواد غذایی,فواید پونه,سیاه سرفه گرفتگی,خواص پونه," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پونه.jpg" alt="آشنایی کامل با خواص پونه ,سیاه سرفه,انواع میوه ها,فنجان,خواص حبوبات,خواص سبزیجات,آسم,خواص مواد غذایی,فواید پونه,سیاه سرفه گرفتگی,خواص پونه," width="450" height="308" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پونه-300x205.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پونه.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">
آشنایی کامل با خواص پونه
یک متخصص تغذیه گفت: دم کرده پونه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی و تقویت بدن مفید است.
مرتضی صفوی افزود: پونه تحریک کننده تولید صفرا است و از ترش کردن معده جلوگیری میکند، برای هضم غذا هم مفید است.
وی گفت: از دم کرده این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، دردهای قاعدگی و بیخوابی استفاده میشود و دم کرده پونه برای تقویت کننده بدن مفید است.
صفوی گفت: مصرف پونه سرماخوردگی، آنفلوانزا، آسم، سرفه و سیاه سرفه گرفتگی بینی را با توجه به خواص ضدمیکروبی که در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، ازبین میبرد.
وی افزود: برای تهیه یک فنجان دم کرده این گیاه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چایخوری برگ پونه خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزند.
پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.
به علاوه در اعضاى این گیاه مقدارى تانن، مواد رزینى و قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.
گیاه پونه در فصل گرما می روید، اما سایه روشن را بهتر می تواند تحمل کند.
این گیاه در خاک های مرطوب و غنی از مواد آلی مانند کود برگ به خوبی رشد می کند.
کاربردهای پونه
با گیاه پونه می توان یک دم کرده ی گیاهی فوق العاده تهیه نمود. برای تهیه ی یک فنجان دم کرده ی این گیاه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه ی تازه و یا یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و رنگ چای در بیاید. اگر دوست داشتید می توانید آن را کمی شیرین کنید.
فواید پونه:
پونه برای مقابله با بیماریهای زیر سودمند است:
– حالت تهوع و استفراغ
– مشکلات و ناراحتی های گوارشی به طوری که از ترش کردن معده جلوگیری می کند و برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است.
– سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم
– سرفه و سیاه سرفه
– گرفتگی بینی
– با توجه به خواص ضدمیکروبی که در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، می توان از این فرآوردهها به عنوان جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیک ها استفاده کرد.
گردآوری:
مطالب مرتبط
خواص مفید نوشیدن آب گرم
آشنایی کامل با خواص خیار
خواص درمانی کدو سبز