شکلات تلخ حاوی مقادیر بسیار بالایی از کاکائو، فلاوانول ها و فلاوونیدها هستند. فلاوانولها آنتی اکسیدان هایی هستند که به طور طبیعی در دانه های کاکائو وجود دارند. افرادی که کاکائوی غنی از فلاوانول مصرف می کنند، در برابر اشعه ی ماوراء بنفش خورشید که باعث بروز چین و چروک های پوستی می شود، مقاوم ترند و کمتر یا دیرتر دچار پیری پوست می شوند.
معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو به مردم پیشنهاد کرد، در صورت تمایل به خوردن شکلات ضمن مدیریت کالری دریافتی، از نوع تلخ آن بیشتر استفاده کنند.
دکتر رسول دیناروند با اشاره به معضل و دغدغه اصلی حوزه سلامت کشور که به سمت افزایش بیماری های غیرواگیر در حرکت است، گفت: پیشگیری از بروز بیماری چاره اصلی مقابله با بیماری های مختلف است و در این خصوص اصلاح شیوه زندگی و اصلاح تغذیه و غذای جامعه از ضروریات است.
وی افزود: مردم باید در تمامی ایام بویژه در تعطیلات عید نوروز به رغم اینکه ذائقه شان به سمت شکلات های شیرین است، توجه داشته باشند که در مصرف این فرآورده ها زیاده روی نکنند.
دیناروند همچنین ادامه داد: از آنجا که مهمترین اولویت های امروز تغذیه در کشور توجه به میزان کالری دریافتی و جلوگیری از بروز چاقی است و شکلات و شیرینی منشا کالری است به مردم توصیه می شود از مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها، چربی ها، نمک، قند و شکر که در پذیرایی های عید نوروز در آجیل و شکلات و غیره بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد اجتناب کنند.
در نوروز شکلات تلخ بخورید ، نوروز ، شکلات تلخ ، کاکائو ، آنتی اکسیدان ، شکلات ، شکلات شیرین ، کالری ، شیرینی ، کربوهیدرات ، نمک ، قند ، آجیل ، چاقی