مصرف روزانه دوقاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
روغن زیتون aligncenter wp-image-48672 size-full" title="پخت و پز,موی سر,شوره سر,سلامت قلب,فنل,غذا,ایبوبروفن,مغذی,روغن,مژه,جایگزین ایبوبروفن با خوردن روغن زیتون," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2ac1d969-29f5-4115-89a7-a0183c8aa3a7.jpg" alt="پخت و پز,موی سر,شوره سر,سلامت قلب,فنل,غذا,ایبوبروفن,مغذی,روغن,مژه,جایگزین ایبوبروفن با خوردن روغن زیتون," width="350" height="296" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2ac1d969-29f5-4115-89a7-a0183c8aa3a7-150x127.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2ac1d969-29f5-4115-89a7-a0183c8aa3a7-300x254.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2ac1d969-29f5-4115-89a7-a0183c8aa3a7.jpg 350w" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px">
اجزای مغذی خاص در روغن زیتون به نام «فنل» دارای اثر آنتی اکسیدانی ضد درد و ضد التهابی بوده و از تشکیل لخته در عروق جلوگیری میکند و برای سلامت قلب بسیار مفید است؛ به طوری که مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. همچنین برای سرفههای خشک نیز مفید است.
روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین و از بروز تاول جلوگیری میکند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر بوده و شوره سر را برطرف میکند.
روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمیشود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است.
اما باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد میشود.
تاثیرات گوشت بر چهره
خواص تخم مرغ
جایگزین ایبوبروفن با خوردن روغن زیتون,روغن زیتون,سرطان,مغذی,فنل,آنتی اکسیدان,عروق,سلامت قلب,غذا,مژه,ابرو,موی سر,شوره سر,روغن,پخت و پز,بی خوابی,اختلالات تنفسی,ایبوبروفن,