برای تغذیه و غذای سالمتر در منزل این نکات را رعایت کنید:
غذای سالم aligncenter wp-image-35343" title="فیبر,کتلت,چای,شکر,سوپ,شینسل,غذا,گوشت,سبزیجات,ماکارونی,سرخ کردنی," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/217971.jpg" alt="فیبر,کتلت,چای,شکر,سوپ,شینسل,غذا,گوشت,سبزیجات,ماکارونی,سرخ کردنی," width="327" height="327" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/217971-150x150.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/217971-300x300.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/217971.jpg 450w" sizes="(max-width: 327px) 100vw, 327px">
۱- مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا استفاده کنید.
۲- ماکارونی و نانهای سبوسدار که حاوی فیبر بیشتری هستند استفاده کنید.
۳- همبرگر، شنیسل، کوکو، بادنجان و کتلتها را پس از سرخ کردن با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.
۴- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که حاوی مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و پیاز یا سر تازه در غذا استفاده کنید.
۵- از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
۶- به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش بخارپز، آب پز، تنوری کردن و … استفاده کنید.
۷- مقدار قند و شکر مصرفی همراه چای یا دیگر نوشیدنیها را در طی روز کاهش دهید.
مطالب مرتبط:
آشنایی کامل با خواص شوید
دسته بندی رژیم گیاهی به چه صورت است؟
غذاهای سالم بپزید,چای,نوشیدنی,آب پز,تنوری,قند,شکر,بخارپز,پنیر پیتزا,سوپ,سرخ کردنی,دستمال,روغن,کتلت,کوکو,بادنجان,همبرگر,شینسل,فیبر,غذا,ماکارونی,نان سبوس دار,سبزیجات,گوشت,غذای سالم,تغذیه