کدام انتخاب سالم تری است ؟ پنیر فتا

چربی,کلسترول,پروتئین,پنیر کم چرب,تغذیه,پنیر محلی,شیر,میکروب,مزیت پنیر,پنیر تبریزی ، سفید یا خامه ای؟,کدام انتخاب سالم تری است ؟ ,کدام انتخاب سالم تری است ؟,رژیم غذایی,پنیر تبریزی,پنیر خامه ای,پنیر فتا,پنیر

کدام انتخاب سالم تری است ؟ پنیر فتا

پنیر خامه ای بدترین پنیر برای مصرف روزمره است از نظر تغذیه ای یکی از آخرین انتخاب ها باید باشد ، زیرا چربی گوشت و لبنیات از نوع چربی های اشباع شده که برای سلامت فرد به هیچ وجه مناسب نیست . چربی پنیر فتا و پنیر تبریزی تفاوت جندانی با هم ندارند اما ایرادی که به پنیر تبریزی یا سایر پنیرهای محلی وارد است ، این است که برای مدت طولانی بین ۶ ماه تا یک سال در آب نمک نگهداری می شود و به همین دلیل به « پنیر کهنه تبریزی » هم معروف است . اما علت نگهداری طولانی مدت پنیر در آب نمک این است که آب نمک باعث آبگیری بهتر از لخته پنیر شده ، طعم پنیر را بهتر می کند و البته میکروب های موجود در پنیر را ازبین می برد و به این ترتیب احتمال رشد میکروب بروسلا ، عامل تب مالت در پنیر ، به صفر می رسد .

پنیر تبریزی ، سفید یا خامه ای؟

چربی,کلسترول,پروتئین,پنیر کم چرب,تغذیه,پنیر محلی,شیر,میکروب,مزیت پنیر,پنیر تبریزی ، سفید یا خامه ای؟,کدام انتخاب سالم تری است ؟  ,

اساسا پنیر نوعی پروتئین است که به صورت لخته شده از شیر گرفته می شود و مزیت پنیرها براساس میزان چربی شان نسبت به یکدیگر است . چربی لبنیات چون از نوع کلسترول است پس از نوع چربی بدی است ، هرچه پنیر کم چرب تر باشد ، مرغوبیت و ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.

پنیر خامه ای بدترین پنیر برای مصرف روزمره است از نظر تغذیه ای یکی از آخرین انتخاب ها باید باشد ، زیرا چربی گوشت و لبنیات از نوع چربی های اشباع شده که برای سلامت فرد به هیچ وجه مناسب نیست . چربی پنیر فتا و پنیر تبریزی تفاوت جندانی با هم ندارند اما ایرادی که به پنیر تبریزی یا سایر پنیرهای محلی وارد است ، این است که برای مدت طولانی بین ۶ ماه تا یک سال در آب نمک نگهداری می شود و به همین دلیل به « پنیر کهنه تبریزی » هم معروف است . اما علت نگهداری طولانی مدت پنیر در آب نمک این است که آب نمک باعث آبگیری بهتر از لخته پنیر شده ، طعم پنیر را بهتر می کند و البته میکروب های موجود در پنیر را ازبین می برد و به این ترتیب احتمال رشد میکروب بروسلا ، عامل تب مالت در پنیر ، به صفر می رسد .

پس بین این ۳ نوع پنیر ، پنیر سفید یا همان پنیر فتا مورد مناسبی است زیرا چربی کمتری دارد . همچنین پنیر خامه ای طبیعتا به دلیل میزان چربی زیادی که دارد و به دلیل ترکیب شدنش با خامه ، توصیه می شود که سهم کوچک تری در رژیم غذایی فرد داشته باشد .

مجله سیب سبز

گردآوری: جوانی ها

پنیر تبریزی ، سفید یا خامه ای؟,کدام انتخاب سالم تری است ؟,پنیر,پنیر خامه ای,پنیر تبریزی,رژیم غذایی,پتیر فتا,میکروب,پنیر محلی,پروتئین,شیر,مزیت پنیر,چربی,تغذیه,کلسترول,پنیر کم چرب

مطالب بیشتر از سایت ما

از تقویت قلب تا درمان افسردگی فشار خون

بی خوابی باعث سرطان می شود؟! سرطان

تغذیه بانوان و سوالات مهم و مرتبط تغذیه بانوان

راه هایی برای درمان افتادی رحم در خانم ها پیشگیری‌ از افتادگی رحم

مضرات نوشابه برای هورمون های دختران مضرات نوشابه

انواع توده های سرطان و علل بروز سرطان سینه سرطان

خانم ها باید به این نکات توجه داشته باشند علت کاهش وزن ناگهانی در زنان

تنظیم مشکلات تیروئید با تغذیه مناسبت علت پرکاری تیروئید

چربی ترانس چه ضررهایی برای قلب دارد؟ ضررهای چربی ترانس

ضرر کدامیک از سس تند,کچاب یا باربیکیو کمترست؟ کاربرد انواع سس ها